Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Mobiele toegankelijkheid in de zorg

Eindhoven
406 Algemeen

Details evenement

11 juni 2013
10:00 uur
Eindhoven
I-FourC
info@i-fourc.com
0777501100
0,-

Mobiele toegankelijkheid in de zorg

Kwaliteitsverbeteringen, efficiënt werken en bezuinigingen staan in veel verpleeg- en verzorgingshuizen hoog op de agenda. Maar hoe dan ook staat de zorg bovenaan. Deze branche heeft veel te maken met intra en extramuraal werken. Mensen blijven immers steeds langer zelfstandig wonen en ontvangen de zorg, waar mogelijk, aan huis. Mobiele toegankelijkheid van dossiers was nog nooit zo belangrijk! Kom naar onze kennis ochtend, waarbij u kunt ervaren hoe mobiel werken uw werkprocessen ondersteunt in plaats van veranderd. Deze verpleging-verzorging sessie vindt plaats op dinsdag 11 juni, geef u hier op:http://www.i-fourc.nl/i-fourc-helpt-u-op-weg