Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop Lean in de zorg - Virginia Mason

Huis de Salentein, Nijkerk
292 Algemeen

Details evenement

18 juni 2013
16:00 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
0346 574942
295

Workshop ‘Lean filosofie in de gezondheidszorg’ - Viginia Mason
Een efficiënte en effectieve manier te leren over een veelbesproken onderwerp in de zorg: lean. Toepassing van lean filosofie helpt foutlozer en sneller te werken en leidt daardoor tot besparingen. In Nederland begon het UMCG in 2007 als eerste UMC met de implementatie van Lean Six Sigma. Wereldwijd is Virginia Mason Medical Center (VMMC) in Seattle, Washington, dé best practice voor toepassing van lean in de zorg.

De pro’s en cons met betrekkeing tot lean in de zorg komen voorbij in een multidisciplinaire discussie over de veel geprezen Virgina Mason Harvard Business case van prof. Bohmer. Meer informatie over deze workshop vindt u in de bijlage.