Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

8e Landelijke themabijeenkomst SMOEL: Op weg naar de toekomstbestendige netwerkorganisatie

Het Oude Tolhuys , Utrecht
150 Algemeen

Details evenement

26 september 2013
Het Oude Tolhuys , Utrecht
SMOEL: Samenwerking Op Eén Lijn
0887569261
100,00 Euro

SMOEL en de kunst van het samenwerken

'SMOEL' staat voor Samenwerking Op Eén Lijn en is het begeleidend onderzoek voor het ZonMw-programma Op één lijn. In dit programma stata de versterking van de organisatie in de eerstelijnszorg centraal. Om kennis en inzichten van de Op één lijn projecten te delen, organiseren het jan van Es Instituut en het Julius Centrum themabijeenkomsten. Centraal bij deze themabijeenkomsten staat de kunst van het samenwerken.

In de 8e SMOEL themabijeenkomst met als thema: Op weg naar de toekomstbestendige netwerkorganisatie krijgen de deelnemers alle praktische en strategische tips om een innovatieproject toekomstbestendig te maken en te borgen.