Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hoe een PPS businesscase voor zorghuisvesting organiseren? Praktijkcasus Ananz Zorggroep

Accommodatie Domstad Utrecht (nabij Utrecht CS), Utrecht
180 Algemeen

Details evenement

25 september 2013
14:00 uur
Accommodatie Domstad Utrecht (nabij Utrecht CS), Utrecht
PPS Netwerk Nederland
030-6981988
gratis voor zorginstellingen

PPS Netwerk Nederland organiseert op 25 september van 13.30-17.00 i.s.m. Ananz Zorggroep een praktijkseminar dat ingaat op welke strategische keuzes zorgbestuurders binnen de eigen organisatie moeten maken om de eventuele PPS (Publiek Private Samenwerking) kansen van het project te benutten. Daarbij gaat het seminar in op vragen zoals: Hoe start ik een PPS proces op? Hoe weet ik of mijn Programma van Eisen in de juiste relatie staat tot mijn beschikbare budget? Hoe formuleer ik de juiste huisvestingsvraag en hoe zet ik deze in de markt? Wat zijn de (on)mogelijkheden van financiering op dit moment? Hoe overtuig ik mijn organisatie? Hoe werkt dat in de praktijk? Praktijkvoorbeeld Ananz zal door betrokken praktijkexperts worden toegelicht.