Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

How about Neuropsychoanalysis?

De Rode Hoed, Amsterdam
276 Algemeen

Details evenement

27 september 2013
09:00 uur
De Rode Hoed, Amsterdam
ZonderZorg
info@zonderzorg.nl
020 623 97 44
€ 195,00/250,00

Het eerste symposium in ons land over Neuropsychoanalyse vindt op vrijdag 27 september plaats in De Rode Hoed in Amsterdam, onder de titel ‘How about Neuropsychoanalysis?’ Dit congres is erop gericht professionals in de gezondheidszorg de meest recente en relevante kennis te verschaffen, die onder andere behandelen hoe de resultaten van neurowetenschappelijk onderzoek diagnose beïnvloeden en de behandeling van geestelijke gezondheidsproblemen, zoals ansgtstoornis, klinische depressie, persoonlijkheidsstoornissen, enzovoorts.

Bij  dit openingscongres van de Nederlandse afdeling van de NPSA spreken naast Mark Solms ook Jaak Panksepp, Maggie Zellner, Patrick Luyten en Marcel Schmeets.
Meer informatie en aanmelden: www.nvnpsa.nl