Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass Waardegedreven Samenwerking

Huis de Salentein, Nijkerk
659 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

17 september 2013
15:15 uur
Huis de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
+31 (0)346574942
295

Deze masterclass  wordt gegeven door drs. Hugo Broekman en prof. dr. Fred van Eenennaam in het sfeervolle Huis de Salentein te Nijkerk. De sessie is speciaal gericht op (medische) staf, maatschapsmanagement, raad van bestuur en raad van toezicht.

Inhoud
Samenwerking wordt steeds belangrijker in de zorg. Instellingen en maatschappen willen fuseren of zoeken samenwerking om de noodzakelijk geachte schaal te krijgen.

- Wat zijn de verschillende vormen van samenwerking?
- Hoe kan waardegedreven zorg verbinden bij samenwerkingsverbanden?
- Hoe benader je de ‘white elephants in the room’?

Deze masterclass biedt u de kans om in interactieve setting met collega’s van verschillende achtergronden de do’s en dont’s van samenwerking in de zorg te bediscussieren.

Aanmelden & meer informatie
Deze masterclass maakt deel uit van onze Masterclasses Value Based Health Care (http://www.thedecisioninstitute.org/masterclasses/masterclasses-in-value-based-healthcare). Deze masterclasses zijn gericht op innovatie en vernieuwing in de zorg. Samen met de Clinical Management Workshops vormen een opleidingsaanbod dat gemiddeld met een 8.1 wordt beoordeeld en waar inmiddels 2000 zorgprofessionals aan hebben deelgenomen.

U kunt zich aanmelden voor de workshop door het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen, of een e-mail te sturen naar m.s.vanderwaal@thedecisioninstitute.org.