Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Opleiding Informatiebeveiliging in de Zorg

t/m 10-10-2013 - Coengebouw, Amsterdam
384 Algemeen

Details evenement

25 september - 10 oktober 2013
09:00 uur
Coengebouw, Amsterdam
IIR Amsterdam
info@iir.nl
020 - 5805 400
3499

Reduceer de risico’s rondom beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie voor maximale zorgkwaliteit

De groei van digitale uitwisseling en verwerking van medische informatie brengt kansen maar ook nieuwe risico’s met zich mee. Informatiebeveiliging is daarbij een onmisbaar instrument. De opleiding Informatiebeveiliging in de zorg leert u hoe u de kwaliteit van informatiebeveiliging binnen uw zorginstelling verhoogt.

Informatiebeveiliging als vast proces in uw zorg instelling
Tijdens de opleiding gaat u aan de slag met de belangrijkste issues rondom de beveiliging van informatie in de zorg. U leert hoe u de continuïteit van het primaire zorgproces en hoe u de nieuwe NEN7510 norm praktisch toepast. Ontdek hoe u zorgspecifieke risicoanalyses inricht en uitvoert én neem informatiebeveiliging als vast proces op in uw organisatie.

Opleiding inclusief PE uren, iPad mini én e-boek!
Bij volledige deelname aan de opleiding ontvangt u 30 PE uren. van het NBA (NIVRA) of Norea. Daarnaast ontvangt u ook een iPad mini waar de nieuwste ontwikkelingen van het Elektronisch Patiënten Dossier worden gedemonstreerd.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze opleiding? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Michel de Coninck. Hij informeert u graag en biedt u gepast advies aan. Neem contact op via 020 - 5805 451 of per e-mail via m.deconinck@iir.nl.