Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorgvisiecongres Diagnose Technologie

't Spant, Bussum
802 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

20 september 2013
09:00 uur
't Spant, Bussum
Zorgvisie & Diagnose Technologie
0786253892
v.a. 399,- p.p.

In 2011 werd naar aanleiding van het boek ‘Diagnose 2025’ uit de managementboeken top-10, het congres Diagnose 2025 georganiseerd. Daar spraken ruim 300 professionals uit de zorgsector elkaar over de uitdagingen voor de gezondheidszorg, nu en in de toekomst.

Op 20 september aanstaande gaan we verder en bespreken we tijdens het congres Diagnose Technologie de oplossingen voor verbetering van toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van zorg. Centraal daarbij staat de verbetering van innovatiekracht.

Momenteel staat het onderwerp innovatie bij veel zorginstellingen nog veel te laag op de strategische beleidsagenda. Omdat demografische ontwikkelingen leiden tot een toename van het aantal patiënten met chronische ziektebeelden en zorgkosten sterk blijven stijgen, is de focus op technologie en innovatie noodzakelijk om de toegankelijkheid en kwaliteit van zorg te waarborgen. Vooral op het gebied van Ouderenzorg, Kanker, CVD (Cardio vasculaire ziekten) en COPD en Astma, zo blijkt uit de analyse van Diagnose Technologie.

Centrale vragen tijdens het congres zullen zijn:

  • Wat zijn op deze zorggebieden de trends en ontwikkelingen?
  • Welke technologieën spelen daarop in?
  • In welke fase van ontwikkeling en implementatie bevinden deze technologieën zich?

Kortom, alles wat u moet weten om uw beleidsagenda voor de toekomst te bepalen. Tijdens het congres Diagnose Technologie hoort u topsprekers zoals Bas BloemPhilip IdenburgMichel van Schaik en Molouk Milani.

Schrijf u vandaag nog in en garandeer uzelf van een plaats tijdens deze inspirerende dag!