Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

E-health in de eerstelijnszorg: Time to go online

NBC congrescentrum, Nieuwegein
461 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

28 januari 2014
13:30 uur
NBC congrescentrum, Nieuwegein
GCM Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek
info@gcmbroek.nl
(0346) 21 90 10
75

Op dinsdag 28 januari 2014 organiseert GCM GezondheidsCentra Maarssenbroek een inspirerende congresmiddag over e-health in de eerstelijnszorg: Time to go online

Om e-health te ontwikkelen en succesvol te implementeren moet niet alleen de benodigde techniek beschikbaar zijn. Het vraagt ook om gedragsverandering bij zowel cliënten als bij professionals.

GCM wil met de middag haar ervaringen delen, stimuleren initiatieven rond e-health door te zetten, inzicht geven in de meerwaarde van e-health rond zelfmanagement en helpen e-health succesvol te implementeren.

Deze interactieve middag staat onder leiding van Jacqueline Fackeldey, klantropoloog en expert op het gebied van klantbeleving c.q. customer experience, klantenbinding, klantgerichtheid en innovatie. Auteur van het boek ‘Klantropologie, groot denken, klein doen’

De inleiding E-health in Mijn praktijk?! wordt verzorgd door Saskia Timmer, directeur Changinghealthcare, zorginnovator en veranderkundige. Auteur van het boek ‘eHealth in de praktijk’

Tijdens de middag zal een live demonstratie plaatsvinden van het online portaal MijnGCM door patiënten van GCM. Eugen Zuiderwijk, huisarts en projectleider e-health bij GCM en Jasper Janssen, implementatiemanager Pazio zullen aan de hand van de demonstratie de opzet, implementatie en ervaringen rond MijnGCM delen.

Op de infomarkt informeren Pazio, PharmaPartners, Portavita, Changinghealthcare en Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek deelnemers vanuit hun eigen discipline over e-health in de praktijk.

Inschrijven
Laat u 28 januari ook inspireren door onze sprekers, patiënten, zorgverleners en partners. De kosten voor deelname bedragen slechts € 75,– (incl. btw). U ontvangt indien gewenst tevens het gratis e-learningpakket ‘eHealth voor de eerste lijn’. Deelname voor patiënten van GCM is gratis. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus VOL =VOL. Inschrijven kan tot 14 januari 2014 via het online inschrijfformulier op de website www.gcmbroek.nl