Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Jaarlijkse Upload Sessie

Utrecht
133 Algemeen

Details evenement

22 januari 2014
10:30 uur
Utrecht
NVTZ Academie
bureau@nvtz.nl
0570 760000
€ 295,00 leden / € 368,75 niet leden

Jaarlijkse Upload Sessie voor toezichthouders: 22 januari 2014 in Utrecht

Wat zijn de meest essentiële ontwikkelingen in zorg en welzijn die van belang zijn voor de toezichthouders in deze sectoren? Over dit onderwerp organiseert de NVTZ Academie voor toezichthouders in zorg en welzijn de “Jaarlijkse Upload Sessie” op 22 januari 2014 in het Capgeminigebouw te Utrecht.

Tijdens het ochtenddeel zal het Ministerie van VWS haar visie geven op het toezichthouderschap in zorg en welzijn. Prof. Rienk Goodijk zal namens de Wetenschappelijke Advies Raad van NVTZvervolgens de visie geven over toezichthouderschap in complexe organisaties. Daarna zal drs. Jos de Beer (directeur NVZD) het onderwerp ‘accreditatie’ bespreken. In de middag staan werksessies gepland, waarbij de directeuren van de verschillende brancheorganisaties NVZ, ActiZ, Jeugzorg Nederland, VGN, GGZ Nederland en MO Groep nader ingaan op belangrijke ontwikkelingen in hun (sub)sector.

De eerste ‘Upload Sessie’, die vorig jaar werd
georganiseerd, werd door meer dan 150 toezichthouders bijgewoond.

Nadere informatie en aanmelding voor de Jaarlijkse Upload Sessie is te vinden op de webpagina van de NVTZ Academie via www.nvtz.nl.