Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Verhuur van zelfstandige woonruimte in woonzorgcentra: handvatten voor in de praktijk

Wooncentrum De Koppel, Utrecht
236 Algemeen

Details evenement

16 januari 2014
14:30 uur
Wooncentrum De Koppel, Utrecht
Zuiver Marketing
06-36181747
Gratis

Tijdens de kennisbijeenkomst “Verhuur van zelfstandige woonruimte in woonzorgcentra: handvatten voor in de praktijk” geven vier professionals u direct toepasbare handvatten om zelf de woningen te verhuren. De middag wordt geopend met een beeld van de huidige stand van zaken met betrekking tot Scheiden van Wonen en Zorg. Wat zijn de opties voor uw eigen vastgoed? Gaat u bij gehuurd vastgoed de strijd aan met corporaties of gaat u met ze samenwerken? Maar ook: wat merken uw bewoners van Scheiden van Wonen en Zorg? In het vervolg van de bijeenkomst ligt de nadruk op het verhuren van zorgwoningen. U krijgt u antwoord op vragen als: “Ik wil zelf kamers als zelfstandige woonruimte gaan verhuren: wat moet ik allemaal regelen? Wat zijn de voorwaarden? En consequenties?” Vanuit de praktijk worden handvatten aangereikt om te komen tot een onderscheidend aanbod ten opzichte van het reguliere aanbod van zorgwoningen. Voor wie is uw aanbod interessant? En hoe komt u dan tot een effectieve verhuurstrategie? Wat betekent dit voor mijn marketing en communicatie? Hoe richt ik vervolgens mijn verhuuradministratie in?