Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Borstkanker Zorg Dag

Locatie Kameryck, Kamerik (bij Breukelen)
292 Algemeen

Details evenement

26 oktober 2014
09:30 uur
Locatie Kameryck, Kamerik (bij Breukelen)
Stichting Living Inspirations
06 14997340
40 euro inclusief heerlijke lunch/thee

De Borstkanker Zorg Dag is een dag voor alle vrouwen, want borstkanker raakt ons allemaal. Er wordt vaak gesproken en geschreven over de strijd, het gevecht tegen borstkanker. Zou het echter kunnen dat er een andere manier is? Een manier gebasseerd op het luisteren naar de signalen van het lichaam? 

Deze dag staat in het teken van borstkanker, vrouw zijn, zelf zorg en elkaar inspireren. Een dag voor vrouwen door vrouwen, waarbij we met elkaar gaan kijken wat het werkelijk betekent om vrouw te zijn.