Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Congres Cliëntenraden en Zorginkoop

Abrona Zalencentrum ‘t Lichtpunt, Huis ter Heide
467 Algemeen

Details evenement

03 oktober 2014
13:00 uur
Abrona Zalencentrum ‘t Lichtpunt, Huis ter Heide
LSR en VraagRaak/Kansplus
030 293 76 64 (LSR)
gratis

Zorginkoop is bepalend voor de kwaliteit van zorg en ondersteuning. Maar hoe zit het met het cliëntperspectief? Hoe kan er bij de zorginkoop rekening gehouden worden met wensen van cliënten? En hoe kunnen cliëntenraden het beste deelnemen aan zorginkoop?

Vrijdag 3 oktober 2014 organiseren VraagRaak/KansPlus en het LSR het congres 'Cliëntenraden en Zorginkoop'. Op dit landelijk congres gaan cliëntenraden, cliëntenorganisaties, zorgkantoren, zorgverzekeraars en zorginstellingen met elkaar in gesprek over zorginkoop.

Het congres is een afsluiting van het project ‘Zorginkoop en het cliëntperspectief’ in de gehandicaptenzorg van VraagRaak/KansPlus en LSR.