Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Gebruikerstraining Casemix Kompas 2014

Utrecht
291 Algemeen

Details evenement

23 oktober 2014
09:00 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
475,- p.p. per dag of € 275,- voor alleen het middagprogramma.

De Casemix productensuite ondersteunt u optimaal in het Planning & Control proces. Hierdoor kunt u vroegtijdig bijsturen en ligt er een gedegen basis voor de begroting 2015. Dit betekent echter wel dat de functionaliteiten bekend moet zijn en de informatie op de juiste manier geïnterpreteerd moet worden!

Om u te helpen bij de interpretatie en het gebruik van de Casemix productensuite organiseert Q-Academy de training ‘Kompas 2014’. In de ochtend gaan we in op basisfunctionaliteit en gebruikte definities in de Casemix productensuite, gericht op ‘Monitoren en Sturen’. In de middag focussen we op de nieuwe functionaliteiten in Kompas 2014. De training is zeer praktijkgericht en interactief van aard. U kunt zich inschrijven voor de hele dag, of alleen voor het middagprogramma kiezen.