Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Gebruikerstraining Casemix Kompas 2014

Oudlaan 4, Utrecht
295 Algemeen

Details evenement

30 oktober 2014
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
475 hele dag of 275 alleen middagprogramma

De Casemix productensuite ondersteunt u optimaal in het Planning & Control proces. Hierdoor kunt u vroegtijdig bijsturen en ligt er een gedegen basis voor de begroting 2015. Dit betekent echter wel dat de functionaliteiten bekend moet zijn en de informatie op de juiste manier geïnterpreteerd moet worden! Eind februari komt het Planning & Control dashboard DOT2013 beschikbaar voor het monitoren en sturen in 2014, onder de naam ‘Kompas 2014 Monitoren & Sturen’.

In 2014 is het voor zowel de externe als interne verantwoording van groot belang om:
- Gedurende het hele jaar de schadelastafspraken per zorgverzekeraar te monitoren en te prognosticeren.
- Omzetveranderingen ten opzichte van vorig jaar of ten opzichte van de begroting, al in de maandrapportage te signaleren (per resultaatverantwoordelijke eenheid).
- Bewust te zijn van zorgprofiel- en portfolioverschuivingen ten opzichte van vorig jaar of ten opzichte van de benchmark.

Om u te helpen bij de interpretatie en het gebruik van de Casemix productensuite organiseert Q-Academy de training ‘Kompas 2014’. In de ochtend gaan we in op basisfunctionaliteit en gebruikte definities in de Casemix productensuite, gericht op ‘Monitoren en Sturen’. In de middag focussen we op de nieuwe functionaliteiten in Kompas 2014. De training is zeer praktijkgericht en interactief van aard. U kunt zich inschrijven voor de hele dag, of alleen voor het middagprogramma kiezen.

Voor klanten die ook in 2014 de productensuite van Casemix gebruiken, is de training voor één deelnemer gratis. Anders betaalt u € 475,- per persoon per dag of € 275,- voor alleen het middagprogramma.