Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Gemeente & Zorgverzekeraar

Aristo Eindhoven, Eindhoven
542 Algemeen

Details evenement

08 oktober 2014
10:00 uur
Aristo Eindhoven, Eindhoven
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 360

Zorg dichtbij huis organiseren. Hiervoor moeten verschillende organisaties samenwerken. Zeker nu de gemeente en de zorgverzekeraar nieuwe taken krijgen en de rol van de zorgkantoren anders wordt, zullen gemeente en zorgverzekeraar elkaar steeds vaker tegenkomen. Samen optrekken kan de aansluiting van de WMO, AWBZ en ZVW vergemakkelijken. Maar gemeente en zorgverzekeraar zijn organisaties met ieder een eigen cultuur, visie en belangen. Hoe kun je die op elkaar aan laten sluiten?

Tijdens deze studiedag leren we elkaar beter kennen als zorgverzekeraar en gemeenten en onderzoeken we de wederzijdse belangen en prioriteiten. Hoe vinden we elkaar en hoe kunnen we samen optrekken? We bedenken met elkaar hoe gemeenten en zorgverzekeraars in de toekomst samen werken en welke rol de zorgaanbieders en de burger hierin spelen.

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor managers en beleidsmakers bij gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en zorgverzekeraars. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.

Datum en locatie
Het congres ‘Gemeente & Zorgverzekeraar’ vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014 in Aristo Eindhoven.

Kosten 

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 360,00 p.p. (excl. BTW).

Kortingen
Neemt uw collega ook deel? Dan geldt onze collegakorting van € 50,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega € 310,00 (excl. BTW).

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/gemeente_zorgverzekeraar