Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kennisbijeenkomst: Uw behandeldienst op orde

Kantoor Careffect, Oudlaan 4, Utrecht
516 Algemeen

Details evenement

14 oktober 2014
15:30 uur
Kantoor Careffect, Oudlaan 4, Utrecht
Careffect
info@careffect.nl
088-6001100
Gratis

Kennisbijeenkomst: Uw behandeldienst op orde
Planning, organisatie, registratie en innovatie

Careffect nodigt u uit om op dinsdag 14 oktober onze kennisbijeenkomst over de uitdagingen en kansen in de VVT, en met name uw behandeldienst, bij te wonen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met u in gesprek over een aantal belangrijke ontwikkelingen in de VVT-sector. We willen u daarnaast graag inspireren met een aantal praktijkvoorbeelden, waarna u met elkaar ervaringen en kennis kunt uitwisselen.

Programma

15:30: Opening en introductie

15:45: VVT anno 2014. En verder? Een korte inleiding met de huidige veranderingen en transities in het landelijke beleid, gevolgd door een korte weergave van de uitdagingen waar organisaties voor komen te staan en de strategische keuzemogelijkheden die ze daar in hebben

16:00: Praktijkcasus: Florence klaar voor de toekomst. Transitie naar kleinschalig en zelfsturend werken vanuit diverse expertises, gefaciliteerd door een intern detacheringsbureau - door Jan Ravensbergen , Directeur Ontwikkeling label Expertise/ Senior Manager Detacheringsbureau bij Florence Zorg

16:45: Grip krijgen en houden op de behandelinzet en productiviteit. De transitie naar kleinschalige en zelfsturende teams vraagt om andere management- en stuurinformatie dan de inrichting van oudsher. Het voorgestelde managementdashboard helpt u grip te houden op de inzet en productiviteit van de behandeldienst - door Michael Joziasse, consultant bij Careffect

17:00: Pauze

17:15: Centrale planning en tijdsregistratie. Door de toepassing van standaardisatie van behandelaanbod en centrale planning valt enorme efficiëntiewinst te behalen. Wij nemen u aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de mogelijkheden, kansen en valkuilen bij implementatie van centrale planning en tijdsregistratie. - door Ellen Sarr-Jansman, senior consultant bij Careffect.

18:00: Plenaire discussie onder het genot van een broodje en een drankje.

18:30: Afsluiting

Kent u collega's voor wie deze kennisbijeenkomst interessant kan zijn, schroom dan niet om deze uitnodiging naar hen door te sturen. De bijeenkomst is gericht op managers behandeldienst, projectleiders GRZ en beleidsmedewerkers. Ook andere geiïnteresseerden zijn van harte welkom.

Het bijwonen van deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Indien u vragen heeft over de bijeenkomst, het programma, of Careffect in het algemeen kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer: 088 - 600 11 00.

Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op de onderstaande link

www.careffect.nl/inschrijven-kennissessie-vvt

We hopen u dinsdag 14 oktober te mogen begroeten aan de Oudlaan 4 te Utrecht.

Met vriendelijke groet namens Careffect,

Ellen Sarr-Jansman
Senior Consultant