Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass Energieke leiders in de zorg II

Green Village, Nieuwegein
274 Algemeen

Details evenement

30 oktober 2014
09:30 uur
Green Village, Nieuwegein
Congressen MetZorg
030 7512487
Vóór 30 september: € 395, - excl btw, daarna € 445, - excl btw

Masterclasses ENERGIEKE LEIDERS IN DE ZORG

Masterclass II Veranderen in 90 dagen
Op 30 oktober 2014 |09.30 - 16.30 uur |Green Village, Nieuwegein

Goed zijn en tóch twee of zelfs tien keer beter willen presteren, hoe doe je dat? Door het tonen van energiek leiderschap! Dat is niet blijven doen wat je altijd deed. Het is ook niet simpelweg plankgas geven en naar voren stuiven. Energiek leiderschap betekent dat je in staat bent om slim, snel en soepel te veranderen. Dat kan alleen wanneer je je bewust bent van het belang van positieve emoties binnen je organisatie, wanneer je met frisse blik eigen ambities nastreeft en wanneer je bevlogen en in hechte samenwerking met anderen aan de weg timmert. Waar anderen vooral met gedoe en weerstand worden geconfronteerd, zien energieke leiders in verandering vooral positieve mogelijkheden om te veranderen.

Hoe kunt u de principes van energiek leiderschap in veranderen toepassen op zorginstellingen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat cultuurprogramma´s en gedragsveranderingen sneller en soepeler verlopen? Hoe slaagt u erin om binnen 90 dagen de switch te maken en de gewenste gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen door te voeren? Neem deel aan deze eendaagse masterclass, waar de volgende thema’s aan bod komen:

• De basisprincipes van boosten, oftewel het energieke veranderen.
• Een realistische case uit de zorg waarmee u met andere deelnemers op actieve wijze aan de slag gaat.
• De methodiek van een veranderplan op 1 A4, zodat u goed voorbereid en meteen binnen uw organisatie aan de slag kunt gaan.

Tijdens deze masterclass leert u aan de hand van de bewezen kennis, kunde en praktijkervaring van auteurs, trainers en managers
• Hoe u slimmer, sneller en soepeler kunt veranderen.
• Hoe u op effectieve, speelse én productieve wijze leiding kunt geven aan verandering.
• Kortom, voorkom gedoe en maak ook van uw verandering een feest en een succes!