Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Medical Imaging / Radiation Oncology

hogeschool Inholland, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem, Haarlem
286 Algemeen

Details evenement

28 oktober 2014
12:30 uur
hogeschool Inholland, Bijdorplaan 15, 2015 CE Haarlem, Haarlem
hogeschool Inholland Haarlem
Gratis

Seminar voor alumni en relaties van, en geïnteresseerden in de Master opleiding Medical Imaging and Radiation Oncologie op onze locatie in Haarlem. Zowel oud master studenten als studenten die net een master thesis onderzoek hebben afgerond hebben wij bereid gevonden om een voordracht te houden. Wij denken dat we een divers programma hebben kunnen samen stellen.
Deelname aan het seminar is kosteloos en wij hopen dat we veel oud-studenten en overige geïnteresseerden mogen verwelkomen. We stellen het op prijs als u van te voren laat weten of u komt. Voor meer informatie en aanmelden: http://www.inholland.nl/Academy/Voorlichting/Seminar+Medical+Imaging-Radiation+Oncology/frontpage.htm