Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Voorkomen van Huisuitzetting

Hogeschool Utrecht, Utrecht
284 Algemeen

Details evenement

09 oktober 2014
09:30 uur
Hogeschool Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
225

WEGENS SUCCES HERHAALD!

In samenwerking met het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht, Onderzoekscentrum Maatschappelijke Zorg van het Radboudumc en Aedes organiseert het Leids Congres Bureau de studiedag Voorkomen van Huisuitzetting. Tijdens deze studiedag hoort u relevante visies en de vertaling van onderzoeksresultaten naar de praktijk. Daarnaast kunt u ’s middags kiezen uit verschillende parallelsessies waarin aandacht wordt besteed
aan praktijkvoorbeelden, vroegsignalering en incasso en schulden.

Doelgroep
Deze studiemiddag is bedoeld voor woningcorporaties, maatschappelijk werk, maatschappelijke opvang, (gerechts)deurwaarders, managers en medewerkers van GGD’s, RIBW’s, GGZ-instellingen, wethouders, beleidsmedewerkers en afdelingshoofden Sociale Zaken bij gemeenten

Datum en locatie
De studiedag ‘Voorkomen van Huisuitzetting’ vindt plaats op donderdag 9 oktober 2014 op de Hogeschool Utrecht.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 225,00 p.p. (excl. BTW).

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/voorkomen_huisuitzetting_hh