Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshops 'Resultaatgericht Intern Auditeren' en Verbeteren en borgen'

Perspekt, Oudlaan 4, Utrecht
242 Algemeen

Details evenement

02 oktober 2014
09:00 uur
Perspekt, Oudlaan 4, Utrecht
Perspekt, keurmerk in de zorg
0302739458
250

Perspekt organiseert in het najaar een workshopdag met de workshops 'Resultaatgericht intern auditeren' en 'Verbeteren en borgen'. In één dag krijgen deelnemers op beide terreinen praktische methodieken aangereikt. Ook wordt intensief geoefend vanuit de eigen praktijkervaring.

Voor wie?
De workshopdag is bedoeld voor medewerkers met een eigen verantwoordelijkheid in kwaliteitszorg. Dat kunnen medewerkers van de werkvloer zijn maar ook staf- of opleidingsfunctionarissen. De deelnemers maken kennis met de methodiek en/ of kunnen bestaande kennis en vaardigheden opfrissen. 

Wat?
• Workshop 'Resultaatgericht Intern Auditeren (RIA)' op donderdagochtend 2 oktober (9.00 - 12.00 uur). Perspekt presenteert de RIAmethodiek waarmee interne audits op een resultaatgerichte wijze kunnen worden uitgevoerd. Hierbij staan niet de processen of procedures centraal maar kijken medewerkers of en in welke mate prestaties zijn gerealiseerd op basis van de aanwezige uitkomsten.
Workshop 'Verbeteren en borgen' op donderdagmiddag 2 oktober (13.00 - 16.00 uur). In deze workshop reikt Perspekt een methodiek aan waarmee medewerkers zelf op basis van uitkomsten aan de slag kunnen met plannen en uitvoeren van verbeter- en borgingsacties.

Kosten: € 150,- per deelnemer per workshop (inclusief lunch). Deelnemers aan zowel het ochtend- als het middagprogramma krijgen korting. Zij betalen €250,- (inclusief lunch).