Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

14e Nationale spoedzorgcongres

Achmea Conference Center , Zeist
454 Algemeen

Details evenement

26 november 2014
08:30 uur
Achmea Conference Center , Zeist
Julius Academy UMC Utrecht
088-7569258
290,00

Het veertiende nationale Spoedzorg Congres, 26 november 2014

Dit jaar kent het spoedzorgcongres een gevarieerd programma met actuele en interessante thema’s uit de acute en opgeschaalde zorg, waaronder de laatste ontwikkelingen in de spoedzorg, lessen uit recente crisissituaties en de ontwikkeling van de spoedzorg in de komende jaren. Ook moet de vraag worden beantwoord of de reorganisatie (krimp) in de spoedzorg wel is afgestemd op het patiënten- aanbod tijdens rampen en crisissituaties en wordt de Nederlandse aanpak vergeleken met de aanpak in Denemarken.

Het ochtendprogramma is gevuld met plenaire presentaties en in het middagprogramma kunt u twee van de tien aangeboden deelsessies volgen. Ideeën voor een powerpitch presentatie kunnen weer ingestuurd worden, 5 hiervan worden plenair gepresenteerd tijdens het congres.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website: www.juliusacademy.nl