Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

AAG-seminar Succesvol met arrangementen

Van der Valk, Houten, Houten
240 Algemeen

Details evenement

06 november 2014
09:00 uur
Van der Valk, Houten, Houten
AAG
info@aag.nl
073-6409777
245

Op welk arrangement zit úw klant te wachten? Momenteel denkt u ook vast en zeker na over hoe u uw extramurale klanten wilt bedienen in zorg, wonen en dienstverlening. Intramurale pakketten verdwijnen, zorgorganisaties kiezen ervoor om arrangementen aan te bieden. Maar dat kan best lastig zijn! Welke pakketten bied ik aan, aan welke doelgroep en tegen welke prijs? Na twee succesvolle seminars over scheiden van wonen en zorg in 2013 organiseert AAG dit jaar wederom een seminar dat een stapje verder gaat. Wetgeving, nieuwe ideeën en arrangementen Tijdens deze dag hebben wij niet alleen oog voor de wetgeving en de kansen en uitdagingen daarin, maar ook voor nieuwe ideeën, een verdieping op de doelgroep en uw opbrengststrategie. Gedurende de ochtend nemen verschillende sprekers u mee in nieuwe ideeën, nieuwe arrangementen. U krijgt een kijkje in best practices. Verdiepingssessies naar keuze In het middaggedeelte kunt u kiezen uit verschillende verdiepingssessies die u handvatten geven om uw eigen arrangementen vorm te geven. We bieden verdiepingssessies die u meenemen in financiële mogelijkheden, juridische kaders, opbrengst strategieën en facilitaire aspecten.