Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Beurs Domotica & Slim Wonen

t/m 20-11-2014 - Evoluon, Eindhoven
281 Algemeen

Details evenement

19 - 20 november 2014
10:00 uur
Evoluon, Eindhoven
Smart Homes
088-3100400
36

Beleef en ervaar het nieuwe wonen! Met deze woorden onderstrepen we het thema van de beurs: Smart Homes Experience. Onderwerpen als zelfstandig thuis blijven wonen, minder energieverbruik en communicatie zijn belangrijker dan ooit door politieke, economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Zowel in bestaande als nieuw te ontwikkelen woonomgevingen liggen kansen voor het oprapen, voor de opdrachtgever en gebruiker, maar ook voor aanbieders. ICT en domotica kunnen dé oplossing bieden.

Tijdens de negende editie van de beurs Domotica & Slim Wonen, op 19 en 20 november, staat de beleving centraal. Ofwel zien, horen, merken, voelen maar vooral ervaren wat de rol van techniek in de woonomgeving kan betekenen. Tijdens de beurs presenteren wij u een compleet programma met meer dan honderd standhouders, een inspirerend congres, vele workshops, match-making events, meer dan vijftig lezingen én drieënhalf duizend bezoekers!