Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Dag van de Integriteit 2014

WTC, Rotterdam
206 Algemeen

Details evenement

04 november 2014
09:30 uur
WTC, Rotterdam
BIOS
070 376 5937
150

De zesde editie van de ‘Dag van de Integriteit’ staat dit jaar in het teken van het integriteitsnetwerk. Hoe kunt u samen met collega’s werken aan integriteit?  Sprekers zijn onder andere minister Plasterk en hockeycoach Marc Lammers.

Sneller naar een hoger niveau
Allerlei medewerkers houden zich in organisaties bezig met integriteit. En waarschijnlijk zijn dat er meer dan u denkt. Iedereen doet dit vanuit een eigen perspectief, maar allemaal met hetzelfde doel: integriteitsincidenten helpen voorkomen. Samen vormen deze medewerkers het integriteitsnetwerk van de organisatie. Door uw netwerk zichtbaar te maken, verbindingen te leggen en samen te werken kunt u integriteit versneld op een kwalitatief hoger niveau brengen.

Dynamisch programma
Hoe komt u op een slimme en effectieve manier op een hoger niveau? Met een uitgekiende mix van casuïstiek, sprekers, kennis en entertainment wil het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector (BIOS) u dat dit jaar laten zien. U stemt mee, reageert op opvattingen, beeldfragmenten, interviews en stellingen, en u kunt meedoen aan de discussie. Na afloop ontvangt u het Jaarboek Integriteit 2014. Hierin staat het netwerk ook centraal. Experts en practitioners uit verschillende vakgebieden zoals HRM, inkoop, medezeggenschap en facilitaire dienst, leggen de verbinding met integriteit.

Aanmelden
De Dag van de Integriteit is gericht op het publieke domein. Vanwege de steeds groeiende belangstelling is er nu ruimte voor 400 deelnemers. U heeft dus alle kans om collega’s uit uw en andere sectoren te ontmoeten.