Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Dag van de praktijkhouder in de mondzorg

Mercure hotel Postiljon Bunnik , Bunnik
188 Algemeen

Details evenement

14 november 2014
09:30 uur
Mercure hotel Postiljon Bunnik , Bunnik
Medisch Ondernemen
+31(0)38 4606 384
€395,- of als u lid bent van Medisch Ondernemen €345,-

Op 14 november organiseert MedischOndernemen in Bunnik voor de derde keer de dag van de praktijkhouder in de mondzorg. De dag staat in het teken van Denken in Kansen. Praktijkhouders krijgen op deze dag middels plenaire sessies en workshops inspiratie en praktische handvatten om passie te laten spreken in de praktijk.

Benno Rijpkema geeft een inspirerend verhaal over de Golden Circle, succesvol zijn door passie. Deze sessie draait om kansen zien en benutten, op zoek gaan naar een eigen drive voor de praktijk. Na het verhaal van Benno Rijpkema neemt Alexander Sterk de deelnemers mee in zijn les uit de automotive industrie, hij spreekt over het inzetten van klantgerichtheid en transparantie om weer gewild te worden bij patienten.

De dag heeft naast plenaire sessies ook praktijkcasussen en twee rondes parallelle sessies.. Alles staat in het teken van inspiratie en praktische handvatten bieden aan de praktijkhouders in de mondzorg. De parallelle sessies waaruit men kan kiezen zijn: “To be wanted: Klanten vinden én behouden”, “Gezonde financiën én tevreden patiënten” en “Uw visie vertalen in een ondernemersplan”. Voor dit congres zijn 5 KRT-punten te verkrijgen.

Meer informatie over de Dag van de praktijkhouder in de mondzorg vindt u op www.phdag.nl.