Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

De nieuwe rol van de medisch specialist in het medisch geïntegreerd bedrijf

t/m 17-11-2014 - Hotels van Oranje , Noordwijk
333 Algemeen

Details evenement

15 - 17 november 2014
09:30 uur
Hotels van Oranje , Noordwijk
Eyescan
088-111 999
Gratis (zaterdag)

Eyescan is voorloper als het gaat om samenwerking binnen de oogzorg. Altijd met het doel om betere zorg aan de klant te verlenen. Hoe werk je effectief samen? Welke mogelijkheden liggen er nog? Kun je het best de competitie met je concurrent aangaan? Of onderscheid je je door samen te werken?

Zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 november 2014 organiseert Eyescan een driedaags congres in Hotels van Oranje te Noordwijk aan Zee. Het congres staat in het teken van samenwerking in de oogzorg in Nederland. Middels bijzondere lezingen, inspirerende workshops, voorbeelden van samenwerkingen, innovatieve productlanceringen, inspirerende concepten en live surgery, krijgen bezoekers inzicht in mogelijkheden om zich te blijven onderscheiden in de oogzorg.

Dit jaar is er een extra dag voor ziekenhuisbestuurders, oogartsen en medisch specialisten aan toegevoegd. Tijdens deze dag wordt ingegaan op de toekomst van het medisch geïntegreerde bedrijf. Welke praktijkvoorbeelden zijn er al? Welke financieringsmodellen worden er gebruikt? Sprekers van het Orbis Ziekenhuis, de Rabobank, de VvAA en de Orde van Medisch Specialisten zetten de mogelijkheden en hun visie op de toekomst uiteen.

De zondag staat net als in 2012 in het teken van optometrie en brilvervangende chirurgie, met o.a. workshops en live surgery als hoogtepunt. De maandag is gericht op de retail en de commerciële kant van de oogzorg en inspireert om in concepten te denken.