Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Digitalisering in de zorg

Media Plaza, Utrecht
1166 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

25 november 2014
09:00 uur
Media Plaza, Utrecht
Reed Business Media
v.a. 249,- p.p. (excl. btw)

Technologie is onmisbaar en niet meer weg te denken uit de zorg. Het is de toekomst van zorg. Zowel de patiënt en cliënt als de zorgverlener profiteren van de voordelen van de digitale ontwikkelingen. Sneller en efficiënter werken, meer tijd voor persoonlijke aandacht en online kennisdeling zijn een kleine greep uit een grote lijst van voordelen.

De maatschappij verandert, de patiënt verandert en de zorg verandert. De komende jaren zullen digitale en technologische ontwikkelingen razendsnel vooruitgaan. Door deze forse veranderingen zijn er ook veranderingen in uw organisatie noodzakelijk. Beweegt uw organisatie ook mee? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw organisatie en hoe bereidt u zich hier op voor? Welke kleine stappen kunt u nu al maken en op welke grote sprongen in de toekomst moet u zich voorbereiden? Dit congres bereidt u voor op de digitale toekomst van de zorg.

Laat u informeren, inspireren en ervaar!
*   Unieke superbrainstorm - word uitgedaagd om na te denken over de toekomst van de zorg Krijg een overzicht van de huidige en toekomstige digitale ontwikkelingen in de zorg op het gebied van e-health en domotica
*   Ontdek hoe u de nieuwe ontwikkelingen tot uitvoering kunt laten komen in uw organisatie
*   Leer van succesvolle voorbeelden uit de praktijk
*   Uitgebreide innovatiemarkt; ervaar en test de nieuwste digitale ontwikkelingen

Voor wie?
Dit congres is bestemd voor iedereen die up-to-date wil zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in de zorg. Kom in contact met topsprekers, innovators en vakgenoten en denk samen na over de toekomst van de zorg! Het programma en de sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

We ontmoeten u graag op 25 november, u kunt zich alvast inschrijven!