Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

IBM SolutionsConnect 2014

DeFabrique, Utrecht
133 Algemeen

Details evenement

19 november 2014
09:00 uur
DeFabrique, Utrecht
IBM
0

Op dit IBM event hoort u van vele experts en gedreven keynote sprekers hoe ontwikkelingen op het gebied van Cloud, Big Data, Mobile, Social en Security uw organisatie versterkt en concurrerender maakt.

IT maakt in de komende jaren het grote verschil voor het succes van uw organisatie. Het samensmelten van technologieën maakt een totaal andere manier van werken en zakendoen noodzakelijk. Afwachten is geen optie: u moet nú mee in die ontwikkeling. Maar hoe doet u dat? Laat u inspireren op IBM SolutionsConnect 2014 op 19 november in Utrecht. Met presentaties van de laatste trends, demo’s en use cases geeft dit unieke evenement inzicht in alle aspecten die van belang zijn om uw organisatie het nieuwe digitale tijdperk binnen te loodsen. Speciale gastspreker op IBM SolutionsConnect 2014 is Al Peasland, verantwoordelijk voor de technologie achter het Formule 1 team van Infiniti Red Bull Racing. Hij biedt u een blik achter de schermen van deze snelle, op technologie gedreven wereld.