Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

ISM-infodag

De Lantaern, Nieuwegein
131 Algemeen

Details evenement

20 november 2014
09:00 uur
De Lantaern, Nieuwegein
Servitect
info@ismexperience.nl
050-5791387
geen

Op 20 november vindt de ISM-Infodag 2014 plaats in 'De Lantaern' te Nieuwegein. U wordt deze dag op de hoogte gebracht van wat de ISM-methode inhoudt, wat de ISM-methode voor uw organisatie kan betekenen, en u hoort de ervaringen van ISM-gebruikers.

Voor wie is de ISM-methode bedoeld?
U heeft al regelmatig informatie over de ISM-methode gelezen, gehoord, of aangereikt gekregen van mensen in uw netwerk. U weet echter nog onvoldoende van de methode om te beoordelen of deze ook uw organisatie verder kan helpen. Dan kunt u nu in één dag beoordelen of u met de ISM-methode net zo succesvol kunt worden als tientallen andere beheerorganisaties in Nederland. De ISM-Infodag valt samen met de ISM-Procesmanagerdag, voor bestaande gebruikers van de ISM-methode. In de wandelgangen kunt u dus kennismaken met collega's die al ervaring hebben opgedaan met de ISM-methode.