Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Trends in Business en IT

Amersfoort
252 Algemeen

Details evenement

11 november 2014
09:30 uur
Amersfoort
International Management Forum
info@imf-onlince.com
040 246 02 20
€ 3480

In deze actuele 5-daagse training leert u welke IT-ontwikkelingen waarde kunnen toevoegen aan uw (IT-)organisatie. U doorloopt cases uit andere organisaties die laten zien hoe u met behulp van een slimme inzet van een IT-trend meerwaarde realiseert voor uw business. Uw docenten zijn allen verbonden aan top IT-adviesbureaus. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van gastsprekers uit toonaangevende bedrijven en instellingen.

Trends in Business en IT – doelgroep:
Deze actuele training is van belang voor beslissers en beïnvloeders binnen IT, maar ook voor managers/medewerkers die een business rol vervullen met een directe link naar IT. Qua functionarissen denken wij o.a. aan IT managers, informatiemanagers, IT-adviseurs/consultants, hoofden automatisering, service managers, projectleiders, team managers, business managers, proces managers en I&A managers.