Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kennisbijeenkomst VVT - Uw behandeldienst op orde

Oudlaan 4, Utrecht
307 Algemeen

Details evenement

09 december 2014
15:00 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Careffect
info@careffect.nl
088-6001100
Gratis

Careffect nodigt u uit om op dinsdag 9 december onze kennisbijeenkomst over de uitdagingen en kansen in de VVT, en met name uw behandeldienst, bij te wonen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met u in gesprek over een aantal belangrijke ontwikkelingen in de VVT-sector. We willen u daarnaast graag inspireren met een aantal praktijkvoorbeelden, waarna u met elkaar ervaringen en kennis kunt uitwisselen.

Programma:

15:00: Opening en introductie

15:15: VVT anno 2014. En verder? Een korte inleiding met de huidige veranderingen en transities in het landelijke beleid, gevolgd door een korte weergave van de uitdagingen waar organisaties voor komen te staan en de strategische keuzemogelijkheden die ze daar in hebben

15:30: Praktijkcasus: Florence klaar voor de toekomst. Transitie naar kleinschalig en zelfsturend werken vanuit diverse expertises, gefaciliteerd door een intern detacheringsbureau - door Jan Ravensbergen , Voormalig Directeur Ontwikkeling label Expertise/ Senior Manager Detacheringsbureau bij Florence Zorg

16:15: Grip krijgen en houden op de behandelinzet en productiviteit. De transitie naar kleinschalige en zelfsturende teams vraagt om andere management- en stuurinformatie dan de inrichting van oudsher. Het voorgestelde managementdashboard helpt u grip te houden op de inzet en productiviteit van de behandeldienst - door Michael Joziasse, consultant bij Careffect

16:45: Pauze

17:00: Centrale planning en tijdsregistratie. Door de toepassing van standaardisatie van behandelaanbod en centrale planning valt enorme efficiëntiewinst te behalen. Wij nemen u aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de mogelijkheden, kansen en valkuilen bij implementatie van centrale planning en tijdsregistratie. - door Ellen Sarr-Jansman, senior consultant bij Careffect.

17:45: Plenaire discussie onder het genot van een broodje en een drankje.

19:00: Afsluiting


Mocht u zelf niet aanwezig kunnen zijn of heeft u onze vorige kennisbijeenkomst bijgewoond en kent u collega's voor wie deze bijeenkomst interessant kan zijn, schroom dan niet om deze uitnodiging naar hen door te sturen. De bijeenkomst is gericht op managers behandeldienst, projectleiders GRZ en beleidsmedewerkers. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Het bijwonen van deze bijeenkomst is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Indien u vragen heeft over de bijeenkomst, het programma, of Careffect in het algemeen kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer: 088 - 600 11 00.

Vanwege het beperkte aantal beschikbare plekken adviseren wij u bij interesse uw inscrijving z.s.m. te voltooien. De uiterlijke inschrijvingsdatum is disndag 2 december. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op de onderstaande link:

www.careffect.nl/inschrijven-kennissessie-vvt

We hopen u dinsdag 9 december te mogen begroeten aan de Oudlaan 4 te Utrecht.