Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

PACS en VNA

Congrescentrum Papendal , Arnhem
167 Algemeen

Details evenement

10 december 2014
10:00 uur
Congrescentrum Papendal , Arnhem
MedicalPHIT
wvdheuvel@phit.nl
0308200070
325 ex btw

Het jaarlijkse PACS congres staat ook dit jaar weer in het teken van innovaties, ontwikkelingen en best practices rondom "image management" in de brede zin. We kijken nadrukkelijk in het buitenland naar mogelijke leerpunten voor Nederland. Belangrijke trends rondom opslag van beelden in de cloud en in een VNA, het bekijken van beelden op mobiele devices, de nieuwe standaarden zoals IHE en HL7 die beschrijven en ervaringen met PACS, PACS2 en regionale uitwisseling van documenten en beelden.
Op de informatiemarkt staan de toonaangevende leveranciers van beeld-informatiesystemen en -diensten. Zo bent u in een dag helemaal bij op beeldgebied.