Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Word meester over uw zorgadministratie

Beatrix Gebouw, Utrecht
190 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

10 december 2014
09:00 uur
Beatrix Gebouw, Utrecht
Zorgvisie
v.a. € 349,- p.p.

Wat doet u als NZA opeens op de stoep staat?

U kunt niet weglopen voor de gevolgen van mogelijk foutieve zorgadministratie. Zorg dat u uw zaken tijdig op orde heeft en voorkom onnodige fouten. Een goede registratie betekent immers volledige gegevens, betrouwbare managementinformatie en correcte declaraties. Hiermee draagt u bij aan de kwaliteit van zorg!

Congres Word meester over uw zorgadministratie
Aan de hand van informerende lezingen en praktijkvoorbeelden geef wij u de kennis die u nodig heeft om meester te blijven over uw zorgadministratie. Tevens wordt er ingegaan op de onderhandelstrategieën tussen de diverse partijen zoals verzekeraars, specialisten en de overheid.

Menzis en ziekenhuizen willen samen NZa-boetes voorkomen
Drie topklinische ziekenhuizen gaan samen met zorgverzekeraar Menzis een beter controlesysteem ontwikkelen voor declaraties. Controles van declaraties en heldere definities vooraf moeten het aantal controles achteraf verminderen en NZa-boetes voorkomen.

Tijdens dit congres vertellen Frank Janssen (Menzis) en Peter Littooy (Martini Ziekenhuis) over deze samenwerking, hoe zij gezamenlijk declaratieregels toepassen en hoe ze toezicht houden op de naleving daarvan.

Een greep uit het programma
*   Lezing Transparant over zorguitkomsten - drs. D.W. Voetelink RA, Raad van Bestuur Erasmus MC
*   Sessie Wat als de NZA bij u binnenvalt? - prof. mr. dr. Jaap Sijmons, Nysingh Advocaten en Notarissen
*   Sessie Hoe veranker je correct declareren in een ziekenhuisorganisatie? - Peter Lensselink, Financieel Directeur DeSeizoenen

Mis deze dag niet en ga voorbereid 2015 tegemoet!