Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Zorg voor zorg 2015

Hoofdkantoor Microsoft, Schiphol
367 Algemeen

Details evenement

11 december 2014
08:30 uur
Hoofdkantoor Microsoft, Schiphol
Heliview Conferences & Training BV
info@heliview.nl
0765484000
0

Het zorglandschap verandert. Het leveren van kwaliteit is enerzijds een voorwaarde voor elke zorginstelling, maar anderzijds een enorme uitdaging met de huidige ontwikkelingen, waarbij per 1 januari 2015 de zorg wordt gesplitst en over gaat naar gemeentes en zorgverzekeraars. Zorginstellingen moeten bovendien meetbaar waarde kunnen leveren en de rol van de consument in de zorg verandert.

Hierop moet geanticipeerd worden. Begrip en actieve betrokkenheid van alle stakeholders is erg belangrijk om gezamenlijk tot verbetering te komen. Inzet van nieuwe technologie en het vermogen tot innoveren spelen hier een essentiële rol in. Met een specifieke focus op de Care sector zoomen wij in op de problematiek én oplossingen van vandaag en morgen.