Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

De rol van de zorggroep in de Generalistische Basis-GGZ

PARTzorg, Amersfoort
852 Algemeen

Details evenement

25 februari 2014
16:00 uur
PARTzorg, Amersfoort
PARTzorg
088-0151600
gratis

Sinds 1 januari 2014 is een groot aantal cliënten verschoven uit de specialistische GGZ naar de Generalistische Basis-GGZ. Deze verschuiving heeft consequenties voor de zorgvraag die bij de huisarts terecht komt, de invulling van de dienstverlening die door de POH-GGZ geleverd wordt en de samenwerking met andere GGZ-aanbieders in uw regio. Deze kansen zorgen voor groei, maar vragen ook om een daadkrachtige partij die hierin de voortrekkersrol neemt. Is een zorggroep de geschikte partij om de Generalistische Basis GGZ te coördineren? En waar ligt de scheidslijn tussen de verschillende GGZ-aanbieders? Een andere belangrijk vraagstuk is hoe de Generalistische Basis GGZ zo efficiënt mogelijk georganiseerd kan worden?

Wij willen graag met u in gesprek om de kennis en ervaring over dit thema te delen.

Op dinsdag 25 februari 2014 organiseert PART zorg een PARTner sessie voor bestuurders, managers en projectleiders GGZ van eerstelijns zorggroepen. Tijdens deze PARTner sessie  informeren wij u graag over de standpunten van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) over dit actuele thema. Daarnaast neemt een zorggroep uit Noord-Holland u mee in hun aanpak rondom deze verschuiving van zorg. Tijdens deze twee presentaties wordt een toelichting gegeven op het beleid en wordt u een spiegel voorgehouden over de mogelijkheden die er binnen de zorggroepen zijn.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan onze PARTner sessie. Deelname is geheel kosteloos. In bijgevoegd programmaboekje vindt u meer informatie over de sprekers. U kunt zich voor deze PARTner sessie aanmelden door een e-mail te sturen naar partnersessie@partzorg.nl

Wij kijken uit naar uw komst!