Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Nationale Dag van Commissarissen en Toezichthouders

Veerensmederij, Amersfoort
175 Algemeen

Details evenement

04 februari 2014
12:00 uur
Veerensmederij, Amersfoort
Nationale Dag Commissarissen en Toezichthouders
030 - 275 96 28
325,00 (ledenkortingen zie website)

 

Het Nieuwe Toezicht niet toekijken maar zien
Tijdens de Nationale Dag komen commissarissen en toezichthouders uit alle sectoren en branches bijeen om samen ervaringen en inzichten te delen. Door anders te kijken en met inspirerende voorbeelden door (inter)nationale sprekers wordt een nieuwe zienswijze op het toekomstig toezichthouden gepresenteerd. De nieuwe generatie commissarissen en toezichthouders ziet de veranderingen, durft het aan om met oude paradigma’s te breken en wil zichtbaar een stevige stap zetten op weg naar het nieuwe toezicht. Daar is deze Nationale Dag voor.

 

  • Nationaal en internationaal inspirerende sprekers 
  • Actuele onderwerpen
  • Presentatie Highlights Nationaal Commissarissen Onderzoek 2013
  • Vijf verschillende verdiepingssessies 
  • Ronde tafel discussies

 

Toezichthoudend Nederland zal zich uitspreken hoe aan het ‘Nieuwe Toezichthouden’ invulling te geven, de op te lossen dilemma’s, welke daadwerkelijke acties er genomen moeten worden en hoe daar professioneel mee om te gaan. En, we praten op 4 februari natuurlijk over de actualiteit van de dag.
De Nationale Dag van Commissarissen en Toezichthouders wordt
ondersteund door Van Doorne Advocaten, Notarissen en Fiscalisten en Rabobank.