Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Veilig documenten delen in de gezondheidszorg

online, online
498 Algemeen

Details evenement

20 februari 2014
14:30 uur
online, online
Fenestrae B.V.
info@fenestrae.com
070-3015100
gratis

Patiëntdossiers effectief digitaliseren en uitwisselen veroorzaakt nog steeds veel problemen in de zorg. Niet alleen moet het voor elk document duidelijk zijn over welke patiënt het gaat, maar ook moet bij het overdragen van patiënten tussen zorgverleners snel alle relevante documentatie overgedragen kunnen worden. Dit wordt echter bemoeilijkt door de diversiteit in documenten en de privacygevoeligheid van de informatie.

De richtlijnen van de IHE raden het volgende aan voor document uitwisselingen tussen verschillende afdelingen en zorgverleners. Metadata moet gestructureerd worden toegevoegd aan patiëntgerelateerde documenten op het moment dat ze worden opslagen zodat het patiëntdossier compleet en up-to-date blijft.

Hoe je dit zo gestandaardiseerd en gemakkelijk mogelijk doet, leggen wij uit in dit gratis, 30 minuten durende webinar.

Geïnteresseerd, maar komt de tijd slecht uit? Registreer alsnog en dan sturen we je de opname.