Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Health Valley Event 2014: Where health & innovation connect

Concertgebouw de Vereeniging, Nijmegen
379 Algemeen

Details evenement

13 maart 2014
09:00 uur
Concertgebouw de Vereeniging, Nijmegen
Health Valley

Op 13 maart vindt het Health Valley Event 2014 in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen plaats. Het Health Valley Event is de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Vorig jaar trok het event meer dan 900 bezoekers en ook dit jaar mag het zich verheugen in veel belangstelling vanuit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en de overheid. Health Valley biedt een gevarieerd dagvullend programma met interessante sprekers, dynamische workshops, matchmaking, een beursvloer en natuurlijk volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.