Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Waarderend Auditen

Bureau de Bont, Amersfoort
121 Algemeen

Details evenement

20 maart 2014
09:00 uur
Bureau de Bont, Amersfoort
Bureau de Bont
info@bureaudebont.nl
033 - 455 60 30
295

Deze training richt zich op auditen vanuit een waarderende invalshoek. De uitkomsten van de waarderende audit geven inzicht of de inrichting van uw processen daadwerkelijk de resultaten opleveren, die u voor ogen heeft. De gezamenlijke dialoog bevordert het kwaliteitsbewustzijn en daardoor de motivatie van medewerkers. De waarderende audit levert hierdoor managementinformatie met toegevoegde waarde!

De training is bedoeld voor beginnende auditoren en meer ervaren auditoren die de kneepjes van het waarderend auditen willen leren. 'Wat is waarderend auditen?', 'welke gesprekstechnieken kan ik gebruiken om tot resultaat te komen?' en 'hoe schrijf ik een rapportage?', zijn een greep uit de vragen die in de training worden behandeld.