Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

De Wmo: een kans voor de oefentherapeut?!

Aristo, Utrecht
392 Algemeen

Details evenement

10 april 2014
19:30 uur
Aristo, Utrecht
VvOCM
info@vvocm.nl
030 - 26 25 627
VvOCM-leden 20 euro / niet-leden 70 euro

De Wmo: een kans voor de oefentherapeut?!

De VvOCM organiseert op donderdag 10 april a.s. in Aristo Utrecht een bijeenkomst over de Wmo. Gemeenten hebben op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Wet publieke gezondheid (Wpg) een belangrijke rol bij zorg, begeleiding en preventie. Het kabinet wil deze rol nog verder vergroten. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de oefentherapeut? Zijn er voorbeelden van reeds bestaande goede initiatieven van oefentherapeuten? En waar moet ik rekening mee houden als ik aan de slag ga met gemeenten? De avond heeft de vorm van een interactief college. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Kijk voor meer informatie op www.oefentherapeut.nl onder NIEUWS.