Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Facility management in de zorg

Jaarbeurs, Utrecht
672 Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

24 april 2014
09:30 uur
Jaarbeurs, Utrecht
Zorgvisie
v.a. € 349,- p.p. (excl. btw)

Marktwerking, veranderde regelgeving (scheiding van wonen en zorg) en bezuinigingen in de zorg leiden in zowel ziekenhuizen als woonzorgcentra tot grote onrust. Niet altijd terecht want met een meer ondernemende denkwijze is op facilitair gebied alleen al veel te besparen en veel te winnen. Veel zorgvastgoed is overbodig en kan door een innovatief facilitair bedrijf alternatief worden gebruikt. Door een efficiëntere inrichting van de zorg en meer focus op gastvrijheid kan de facilitair manager de personele kosten omlaag brengen en de kwaliteit van zorg verhogen.

Congres Facility management in de zorg
Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe houdt u de regie over uw facilitaire onderneming? Waar stopt het faciliteren en begint het outsourcen? Dit alles en meer komt aan bod tijdens het congres Facility Management in de zorg. We bespreken deze dag onderwerpen als:

  • Ontwikkelingen op gebied van facilitair management in de zorg
  • Wel of niet outsourcen?
  • Cure: Wat kan de zorgsector leren van de gastvrijheidsbranche? En welke investeringen in gastvrijheid leveren iets op?
  • Care: Van zorginstelling naar moderne ‘Serviceflat’. En inspelen op de veranderde eisen aan woon- en zorggebouwen
  • Verschuiving ‘Point of Care’. De toekomst van het facilitaire bedrijf.

Dit congres is dé ontmoetingsplek voor de facilitair manager in de zorgsector.