Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Leergang Lean Management Module 5: De lean organisatie (Lean Enterprise)

Utrecht
211 Algemeen

Details evenement

14 april 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
390,-

Q-Academy organiseert een nieuwe leergang, die uitgebreid ingaat op de mogelijkheden van Lean voor de gezondheidszorg. U leert hoe u werkprocessen kunt optimaliseren en hoe u zorgt voor 'flow' (doorstroming) zodat doorlooptijden gereduceerd worden. Tot slot leert u hoe u werkzaamheden zodanig kunt plannen dat er een vloeiend proces ontstaat, in een nette en geordende werkomgeving. De modules zijn zowel apart en als reeks te volgen. 

Module 5: de lean organisatie (Lean Enterprise)
Doelen en indicatoren: policy deployment, strategie en performance management
Lean en andere verbetermethodieken. Wanneer zet je wat in?
Sturen & leiderschap
Human dynamics, veranderkunde en cultuur 

Voor wie?
Functionarissen uit alle sectoren van de zorg: teamleiders, cluster- en unithoofden, managers innovatie, kwaliteitsfunctionarissen- en coördinatoren, hoofden patiëntenzorg en patiëntenlogistiek, verpleegkundigen, paramedici en artsen die betrokken (willen) zijn bij verbetertrajecten.