Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Praktijkseminar: Locatiebepaling van goederen en personen in de zorg

Amstelland Ziekenhuis, Amstelveen
262 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

24 april 2014
12:00 uur
Amstelland Ziekenhuis, Amstelveen
Vosko
info@voskonews.nl
0182622822
Gratis, na inschrijving

Het Location Based Services (LBS) seminar richt zich op Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen die meer willen weten over locatiebepaling.

Onlangs heeft STANLEY Healthcare in samenwerking met Vosko haar ‘Real Time Location System’ oplossing geïmplementeerd in het Ziekenhuis Amstelland. Tijdens het seminar laten wij u kennismaken met deze oplossing en laten zien hoe de oplossing in praktijk werkt.

Wilt u weten hoe ook uw ziekenhuis of zorginstelling in staat wordt gesteld om de zorg voor uw patiënten en middelen aanzienlijk te verbeteren? En wilt u weten hoe u kunt besparen op de aanschafkosten en tijd naar het zoeken van de apparatuur? Schrijf u dan via http://bit.ly/1npz2A7