Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Studiedag Mammacare - Focus op de praktijk 'Haar borsten, jouw zorg'

Wageningen
244 Algemeen

Details evenement

10 april 2014
14:00 uur
Wageningen
Mark Two Academy
info@marktwo.nl
033-4345730
€ 225,- (incl. consumpties, dinerbuffet & cursusmateriaal)

Als mammacareverpleegkundige / verpleegkundig specialist neem je in toenemende mate taken over van de artsen. Om die taken optimaal te kunnen uitvoeren, moet je beschikken over de benodigde kennis. Niet alleen theoretische kennis maar vooral weten hoe je vanuit die theorie de beste zorg kunt leveren in je dagelijkse praktijk.

Tijdens de studiedag ‘Haar borsten, jouw zorg’ bieden we je de gelegenheid je kennis en praktische vaardigheden op te frissen. Uiteraard op een praktische en interactieve manier.

Naast de vier gezamenlijke onderwerpen kies je zelf drie thema’s waarover je meer wilt weten. Aan de hand van concrete casussen verdiep je je bijvoorbeeld in het pathologieverslag, in de pro’s en con’s van de ééndagsdiagnostiek, of in de begeleiding van vrouwen met mastopathie.

Net zoals jij maatwerk levert tijdens de behandeling en begeleiding van je patiënten leveren wij maatwerk tijdens onze studiedag.

Onze sprekers komen allemaal rechtstreeks uit de praktijk en weten daardoor als geen ander wat voor jou belangrijk is om te weten.

Aarzel dan ook niet en meld je aan; we zien uit naar je komst en inbreng.

Meer informatie en inschrijven kan via onze website: http://www.marktwo.nl/cursusaanbod/studiedag-mammacare-focus-op-de-praktijk-haar-borsten-jouw-zorg/programma/728