Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Verbeteren van kwaliteit en efficiëntie op de polikliniek

Utrecht
207 Algemeen

Details evenement

10 april 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
545,-

Ziekenhuizen staan voor de uitdaging kosten te besparen en rendement te verhogen. Tegelijkertijd verwachten patiënten en zorgverzekeraars de juiste zorg die tijdig (zonder lange wachttijden) wordt geleverd. Dit vraagt om het loslaten van een taakgerichte werkwijze en een focus op klantgericht werken. Het ziekenhuis gaat hiermee van een situatie waarin iedere medewerker zonder gezamenlijk doel en totaaloverzicht zijn eigen werk uitvoert, naar een teamprestatie van medisch specialisten, verpleegkundigen, doktersassistentes en secretaresses mét een gezamenlijk doel. Maar hoe kunt u al leidinggevende uw polikliniek optimaal klantgericht organiseren, zodat kwaliteit en efficiëntie toenemen?

Q-Academy organiseert een training, die praktisch en interactief van aard is. Vanuit de theorie gaat u direct aan de slag met oefeningen en cases. Tevens kunt u eigen praktijksituaties inbrengen.

Na afloop van de training:
Heeft u inzicht in de doelen en resultaten van de polikliniek in uw ziekenhuis. Tevens krijgt u handvatten aangereikt hoe u de werkzaamheden en de mensen zodanig kunt organiseren, opdat een optimale kwaliteit en efficiëntie kan worden bereikt.