Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Werken als AO/IC-medewerker

Utrecht
520 Algemeen

Details evenement

15 april 2014
09:30 uur
Utrecht
Q-Academy
026-3830565
525,-

Q-Academy organiseert in samenwerking met de NVMA de training ‘Werken als AO/IC-medewerker’. In deze training staan de taken van de AO/IC-medewerker centraal. Hierdoor bent u in staat om uw functie als AO/IC-medewerker goed te vervullen. Deze ééndaagse training bestaat uit de onderdelen: Administratieve Organisatie, interne controlefunctie, interne audits en vergroten van de vaardigheden.

Na afloop van de training weet u:
- Wat de recente ontwikkelingen zijn die invloed hebben op AO/IC.
- Waaruit een goede, efficiënte en effectieve AO/IC bestaat.
- De rol en functie van de AO/IC-medewerker.
- Hoe u komt tot de ideale controlemix.
- Wat een steekproef en een interne audit is.
- Wat u minimaal op orde moet hebben uit de Regeling.
- Hoe u zelfstandig een praktische AO/IC-procedure maakt.

Voor wie?
Medewerkers in zorginstellingen (cure en care) die de rol van AO/IC-medewerker vervullen. U kunt hierbij denken aan medewerkers AO/IC, IC-functionarissen, hoofden medische- en zorgadministratie, zorgadministrateurs, DBC staf- en beleidsmedewerkers en financieel economische leidinggevenden en medewerkers.