Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

IBM BusinessConnect 2014

De Fabrique, Utrecht
253 Algemeen, Reed Business / Zorgvisie

Details evenement

20 mei 2014
08:30 uur
De Fabrique, Utrecht
IBM
Gratis

Kennismaken met innovaties en oplossingen die u helpen slimmer te werken en de concurrentie voor te blijven. Op IBM BusinessConnect 2014 krijgt u een blik in de toekomst op uw vakgebied.

Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben hun impact op alle functiegebieden. Voor Marketing & Sales betekent dit het verkrijgen van echte klantinzichten en het creëren van uitzonderlijke end-to-end ervaringen. Voor Finance het bedenken van nieuwe business modellen. En voor HR het beter aantrekken, empoweren, meten en behouden van talent. Op IBM BusinessConnect 2014 krijgt u een blik in de toekomst op uw vakgebied. U doet inspirerende ideeën op en maakt kennis met oplossingen die cruciaal zijn voor het succes van uw organisatie.