Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Kwalilteitsregistratie start bij de bron

Congrescentrum Domus Medica, Utrecht
205 Algemeen

Details evenement

14 mei 2014
10:00 uur
Congrescentrum Domus Medica, Utrecht
MedicalPHIT
info@phit.nl
030 82 00070
325

Registratie aan de bron en hergebruik van gegevens voor kwaliteitsverbetering en onderzoek. Hiermee willen veel zorgpartijen in Nederland hun kwaliteit van zorg op een hoger plan brengen. Op het congres "Kwaliteitsregistratie start bij de bron" hoort u het laatste nieuws over: het registreren, verzenden, verwerken en interpreteren van gegevens. Actuele projecten illustreren hoe het kan en soms hoe het moet.

Zorgprofessionals, IT-specialisten en projectmanagers vertellen over de hobbels en successen bij de realisatie van kwaliteitsregistraties in de praktijk. Daarnaast spreken vooraanstaande experts over de succesfactoren van een kwaliteitsregistratie. Denk bijvoorbeeld aan: draagvlak, standaardisatie en privacy-aspecten. Deze factoren spelen altijd een rol bij het opstellen van kwaliteitsindicatoren op basis van medische gegevens van patiënten.

Het beloofd een interessante en leerzame dag te worden voor alle mensen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij kwaliteitsindicatoren in de zorg en medical intelligence.