Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Resultaatgericht intern auditeren (workshop)

St. Schakelring Midden-Brabant, Waalwijk
256 Algemeen

Details evenement

22 mei 2014
13:00 uur
St. Schakelring Midden-Brabant, Waalwijk
Perspekt, keurmerk in de zorg
030 2739458
€150,-

In de workshop Resultaatgericht Intern Auditeren (RIA) maken medewerkers kennis met een praktische auditmethodiek. Hierbij staan niet de processen of procedures centraal maar bekijken medewerkers of en in welke mate prestaties zijn gerealiseerd op basis van de aanwezige uitkomsten.

Perspekt organiseert samen met zorgorganisaties workshops ter ondersteuning van medewerkers bij het werken aan kwaliteit in de langdurige zorg. De workshops zijn bedoeld voor medewerkers met een eigen verantwoordelijkheid in kwaliteitszorg. Dat kunnen medewerkers van de werkvloer zijn maar ook staf- of opleidingsfunctionarissen. De deelnemers maken kennis met de methodiek en kunnen bestaande kennis en vaaridgheden opfrissen.